Ga naar de inhoud

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Op alle reserveringen en diensten van Echopraktijk Zeeland zijn onderstaande voorwaarden van toepassing.

Reserveringen

Reserveringen voor een pretecho afspraak kan via onze website www.echopraktijkzeeland.nl of telefonisch op telefoonnummer 06-30376952.

Doel

Het doel van een pret-echo wordt al in de naam vermeld; het is een echo om op eigen verzoek naar jullie kindje te kijken en dus voor de PRET 😊!

Er wordt bij deze echo dus niet medisch-diagnostisch naar jullie kindje gekeken en dus ook niet naar evt. afwijkingen van moeder of kind of zijn/haar groei. Dat maakt dat de pret-echoscopisten op geen enkele wijze aangesproken kunnen worden op (eventuele) later ontdekte lichamelijke afwijkingen.

Geslachtsbepaling

Een geslachtsbepaling kan vanaf 13 weken. In sommige gevallen kan er (nog) geen duidelijkheid worden gegeven vanwege de ligging van het kindje of een lastiger echobeeld (bijv. door overliggende darmlissen, gekantelde baarmoeder of obesitas). In dat geval zullen we tijdens de echo vermelden dat het geslacht niet 100% zeker in beeld gebracht is, of in samenspraak met jullie een inwendige echo uitvoeren. Over het algemeen kunnen we echter het geslacht van jullie kindje bij deze zwangerschapsduur vaak heel duidelijk in beeld brengen.

Geheimhoudingsplicht

Echopraktijk Zeeland verplicht zich tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die tijdens het bezoek wordt verkregen.

Kwaliteit

Het uiteindelijke resultaat van de echo is onder andere afhankelijk van de ligging en de beweeglijkheid van het kindje, de hoeveelheid vruchtwater en het postuur van de moeder. Hierdoor kan er door Echopraktijk Zeeland geen garantie worden gegeven over de kwaliteit van het beeldmateriaal. Wanneer er geen goed beeld te verkrijgen is door bijvoorbeeld de ligging van het kindje, beoordeeld door Echopraktijk Zeeland tijdens de afspraak, wordt een herhalingsafspraak gemaakt. Dit is binnen twee weken na de oorspronkelijke afspraak. Er wordt, indien nodig, per echo maximaal één keer een herhalingsafspraak gemaakt. Aan de herhalingsecho zijn geen kosten verbonden.

Betaling

Bij het maken van de reservering wordt gekozen voor een pret-echo tegen een overeengekomen prijs.
Betaling kan ofwel voorafgaand-, of direct na afloop van de echo gedaan worden door overschrijving.
IBAN: NL58ABNA0441611028
t.a.v. echopraktijk Zeeland

Annulering

Indien jullie de afspraak willen afzeggen is het fijn als dit minimaal 24uur van tevoren is gebeurd per email of telefonisch. Mochten jullie onverwachts verhinderd zijn dan kan de echo verzet worden naar een ander tijdstip. We horen dit graag zo spoedig mogelijk zodat er geen onnodige ruimtes in ons spreekuur ontstaan waarop we andere zwangere vrouwen van dienst hadden kunnen zijn.

Copyright Echopraktijk Zeeland 2023 Alle rechten voorbehouden.