Ga naar de inhoud

Echo op eigen verzoek

U kunt bij ons op eigen initiatief een zwangerschapsecho (pretecho) laten maken. Zo kunt u al voor de geboorte uw kindje uitgebreid bekijken. Tijdens deze echo zullen wij zoveel mogelijk belangrijke en leuke echobeelden laten zien, waarbij alles duidelijk wordt uitgelegd en u rustig uw vragen kunt stellen.

Vooral voor de aanstaande vader en evt. kinderen en grootouders is dit dé gelegenheid om nog meer bij de zwangerschap betrokken te raken. De beelden hiervan kunnen wij voor u digitaal mee geven zodat u deze ook aan uw familie en vrienden kunt laten zien.

Je kunt al vroeg terecht om te kijken of het hartje van de baby klopt, of later in de zwangerschap om het geslacht te bepalen of om je kindje in 3D te zien.

Bij de pretecho’s kijken we in principe niet met een medisch oog, maar als ons iets opvalt, zullen we het wel benoemen en indien gewenst je verloskundige hierover informeren.

Cyclusanalyse

Wanneer een zwangerschap niet vanzelf gaat, kunt u ook bij ons terecht voor follikel metingen. Voor een zogenoemde cycluseanalyse kunt u zelf een afspraak maken.

Meer informatie

Spiraal controle

Op elk moment als u een spiraal heeft
15 min

Kosten € 50 (echo deze wordt niet vergoed)

Meer informatie

Ieder moment echo

6+ weken
15 min

Kosten € 50

Meer informatie

Geslachtsbepaling

13 weken
15 min

Kosten € 45

Meer informatie

Korte 3D/4D echo

30+ weken
15 min
Kosten € 50

Meer informatie

Uitgebreide 2D/3D/4D echo

24 – 34 weken
30 min (maximaal)
Kosten € 100

Meer informatie