Ga naar de inhoud

Waarom bij Echopraktijk Zeeland?

Gekwalificeerd personeel

Echopraktijk Zeeland is gespecialiseerd in het maken van echobeelden en opnamen van uw ongeboren kind. Als enige particuliere Echopraktijk in Zeeland is Echopraktijk Zeeland gekwalificeerd om ook medische echo’s te verzorgen. In opdracht van vele verloskundigen en huisartsen verzorgt Echopraktijk Zeeland deze voor de hele regio.
Voor het verzorgen van een kwalitatief goede pretecho is de medische kwaliteit weliswaar niet heel erg van belang. Het maken van pretecho’s is immers een vrij beroep en iedereen kan zonder kwalificaties hiervoor een praktijk starten. Wat wel van belang is, is dat u weet dat u als klant van Echopraktijk Zeeland naast de mooie plaatjes ook verzekerd bent van een goede en juiste medische uitleg.

Maar het allerbelangrijkste blijft uiteraard uzelf. Samen met u willen wij, in een rustige en prettige ambiance, de tijd nemen om u alvast te laten genieten van uw ongeboren kind.

De beste apparatuur voor de scherpste beelden van Zeeland

Bij het verzorgen van medische echo’s geldt voor de echoapparatuur min of meer hetzelfde als voor ons medisch gekwalificeerde personeel. Voor de medische echo’s worden aan de echoapparatuur veel hogere eisen gesteld. Deze veel duurdere apparatuur zorgt ervoor dat echobeelden scherper en gedetailleerder zijn. Voor de medische echo’s is dit uiteraard van belang om zelfs de kleinste afwijkingen tijdig te kunnen signaleren.

Voor u als klant van Echopraktijk Zeeland heeft dat een groot voordeel. Door deze medische echo apparatuur zijn de echobeelden kwalitatief veel beter met als gevolg betere digitale opnamen van uw ongeboren kind.