Meteen naar de inhoud

Welkom op de website van Echopraktijk Zeeland

Sinds 2006 in Zeeland voor vakkundig en professioneel echografisch consult voor zowel zwangerschap echografie als fertiliteit echografie in zowel 2D als 3D/4D kwaliteit

Wat doet Echopraktijk Zeeland?

Sinds 2005 in Zeeland voor een vakkundig en professioneel echografisch consult.

Wij maken zowel medische echo’s op indicatie van de verloskundige en/of huisartsen als echo’s op eigen initiatief (pretecho’s).

U kunt gedurende de hele zwangerschap bij ons voor een echo terecht.

De medische zwangerschapsecho’s doen wij in opdracht van de Zeeuwse verloskundigen in samenwerking met Echocentrum Bovenmaas Prenataal. 

U kunt ook op eigen initiatief een (pret)echo laten maken bij Echopraktijk Zeeland. Wij staan voor u klaar voor geslachtsbepalende echo’s en 2/3/4 D echo’s.

Doordat wij onze werkzaamheden combineren met de medische echo’s kunnen wij hierbij gebruik maken van high end echoapparatuur. Dit geldt ook voor ons personeel, omdat zij ook gecertificeerd zijn om de medische echo’s te verzorgen kunnen wij u een maximale kwaliteit bieden.

Nog veel belangrijker dan de medische kwaliteit is eigenlijk een optimale beleving voor u als klant. Bij de (pret)echo staat optimale echo beleving voorop voor zowel u als uw partner. 

Heeft u vragen over de vruchtbaarheid die niet altijd bij iedereen vanzelfsprekend is dan kunt u ook bij ons terecht. Met behulp van een aantal echo’s kunnen we een beeld geven van jouw cyclus en het meest vruchtbare moment bepalen in de cyclus.

Tenslotte controleren wij de door de verloskundige geplaatste spiralen

Pretecho

U kunt bij ons op eigen initiatief een zwangerschap echo laten maken. Zo kunt u al voor de geboorte uw kindje uitgebreid bekijken. Tijdens deze echo zullen wij zoveel mogelijk belangrijke en leuke echobeelden laten zien, waarbij alles duidelijk wordt uitgelegd en u rustig uw vragen kunt stellen. Vooral voor de aanstaande vader is dit dé gelegenheid om nog meer bij de zwangerschap betrokken te raken. De beelden hiervan kunnen wij voor u digitaal mee geven zodat u deze ook aan uw familie en vrienden kunt laten zien.

Medische echo’s

Voor de prenatale screening (medische echo’s) kunt u alleen een afspraak maken via Prenataal Bovenmaas 010-7370274

Controle IUD/ spiraaltje

Met behulp van een echo kunnen we nauwkeurig bekijken of de spiraal correct in de baarmoeder ligt. Deze echo maken wij bij voorkeur vaginaal omdat dan de baarmoeder veel beter zichtbaar is. Mocht je geen vaginale echo wensen dan adviseren wij je even contact met ons op te nemen.

Vruchtbaarheids echo’s

Soms gaat zwanger worden niet vanzelf. Een doorverwijzing naar de gynaecoloog wil je zelf misschien in die fase nog niet. Wij kunnen je cyclus volgen met behulp van een aantal echo’s binnen je cyclus.

Daarbij is het belangrijk dat we kunnen vaststellen of er een eisprong is en daarnaast kunnen we de meest vruchtbare periode aangeven. Indien de cyclus afwijkt van een normaal beeld dan zullen wij u adviseren contact op te nemen met uw huisarts en/of gynaecoloog.

De echo’s maken wij bij voorkeur vaginaal omdat we dan de baarmoeder en eierstokken het meest optimaal in beeld krijgen.

Laatste nieuws

Ben je al enige tijd bezig om zwanger te worden zonder resultaat dan kunnen wij met behulp van een aantal echo’s je cyclus volgen zodat je weet wanneer je in je vruchtbare periode zit .

Wilt u graag de tarieven weten?

Klik op de knop hieronder om te tarieven te bekijken

Wat zeggen anderen over Echopraktijk Zeeland

Joanne

“Wat was het leuk, bijzonder, mooi, ontspannen en gezellig! We hadden dit voor geen goud willen missen en zouden het iedereen willen aanraden!!”

Monique

“Wouw wat een mooie en duidelijke echo beelden. Geweldig! Bij ons eerste kindje de pretecho in Domburg laten maken, jammer dat we toen niet van jouw bestaan wisten. “

Bianca

“Afgelopen dinsdag hebben wij ons wondertje in mijn buik mogen zien….trotse broers bleven maar vragen stellen en waren zeker onder de indruk!”

Contact


Afspraak maken:

U kunt bij ons online een afspraak maken door op de knop hieronder te klikken.

Overige vragen kunnen telefonisch gesteld worden:
Telefoonnummer: 06 – 30 37 69 52

Locaties

Middelburg

Kalverstraat 1
4331 LZ Middelburg

Vlissingen

Govert Flinck straat 51
4383 WB Vlissingen

Oost-Souburg

Paspoortstraat 19
4388 BG Oost-Souburg

Heinkenszand

Dorpstraat 85
4451 AA Heinkenszand

Goes

Naereboutstraat 23
4461 GR Goes